wtorek, 1 marca 2011

Tilapia z ziołami na parze

Szybka, pyszna, lekka i zdrowa rybka.

Tilapia z ziołami na parze /1 porcja/
filet z tilapii
sól
przyprawa do ryb
tymianek

Rybę posypać przyprawami i ugotować na parze.
Podałam z ugotowanymi na parze ziemniaczkami w mundurkach posypanymi ziołami prowansalskimi i koperkiem i surówką.

4 komentarze:

  1. Ja za to jeszcze nie jadłam tilapii :)
    A kaszki bulgur spróbuj koniecznie, bo warto;)

    OdpowiedzUsuń
  2. super! :D taka surowka idealnie nadaje sie do ryby :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Tilapia na parze, mmm. I ta surówka. Koniecznie muszę zjeść w najbliższym czasie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. tilapia to jedna z najlepszych ryb :) a przepis fajny i nieskomplikowany :)

    OdpowiedzUsuń